5.8.2013

Kodin vihreyttäjät

Seuraavassa muutamia vihreitä löytöjä kotiin. Aloitetaan kasveista ja niiden kauniista asetelmasta, jonka löysin Svenskt Tenn:n sivuilta. Varmasti liike Tukholman Strandvägenillä olisi tätäkin upeampi kohde, mutta netti saa nyt riittää.


Samalla merkillä on upeita kankaita, joissa myös vihreää on eri tavoin mukana. Kannattaa katsoa jos etsit sisustuskankaita.

Seuraavan löytöni tein senkin Ruotsista. Merkki on Ellvera. Siellä huomioni kiinnittyi tekstiilitaiteilija Kaffe Fassetin kuosien upeaan hyödyntämiseen. En tiedä hankkisinko tällaisia itselleni, mutta hurmasivat nämä silti upealla värein käytöllään minut täysin.Kyseessä tässä kuvassa tabletti. Sama kuosi myös tarjottimessa, hmm sellaisen voisin ehkä hankkiakin.

Valaisimia ei löydä silloin kun etsii, mutta nyt tuli vastaan tällainen espanjalaisen Estiluz:n valaisin.Viimeisimmän vihreyttäjän haluan tähän nostaa Marimekon valikoimasta - Sukat makkaralla tarjoiluvadin. Se on sopivan veikeä ja väri on jumalaisen kaunis.


Tätä vatia oli myynnissä ainakin Finnish Design Shopin nettikaupassa.

Vihreästä väristä luopuminen on nyt vähän vaikeaa, saa nähdä jatkuuko vihreä kausi vieläkin vai joko vaihdan väriä kun kuukin on vaihtunut jo muutama päivä sitten. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti