23.2.2014

Silkkinen pallokuosi

Tallinnan kangaskaupat vetävät puoleensa jos todellakin ovat maineensa veroisia. Eurokangas yllättää joskus. Kuten nyt torstaina. Hain jotain ihan muuta, nimittäin takkikangasta. Silmiini osui silkki, jonka pallokuosi oli väritykseltään houkutteva. Harmaa tausta, palloja, joista suurin osa puuterista roosaa sekä joukossa muutama pistaasinvihreä sekä maitokahvinruskea.

Kangas 100% silkkiä, Eurokankaan ns. designer-kuoseja, joita varsinkin keskustan myymälässä on usein. Ne vaan yleensä ovat poskettoman hintaisia. Minulla on vähän sellainen periaate, että hetken mielijohdekangas ei saa maksaa paljoa. Eli tämän puseron osalta kangas maksoi noin 30 euroa. Kun vielä sattui sopiva sateisen harmaa keli niin valmistuihan tämä nopeasti.


Toisenkin puseron tein, valkoisen. Tähän hakusessa oli roosaa, mutta ei sitä ei minulle suotu. Valkoinen oli paras vaihtoehto. Puseron juju ovat liehukkeet, jotka tulevat etukappaleen päälle toiseen sivuun. Hihat ranglanistutuksella ja puseron pituus tunikamainen. Vähän pelottaa tämä valkoinen väri, että kuinka monta kertaa se on todella valkoinen...

2 kommenttia:

  1. Vautsi Leena, en tiennytkään, että sinussa asuu pieni midinette. Tulipa kaunista jälkeä! lähden nyt Eurokankaaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ompelu oli jo teinivuosina suosikkini, jäi jossain ruuhkavuosissa kiireen alle. Muutama vuosi sitten kaivoin koneen uudelleen esiin ja huomasin etteivät taidot olekaan kadonneet.

      Poista